Ventilatie

 

ENERGIE ZUINIG & COMFORTABELCVE S ECO SE

2013-10-28 222922 -30%

 • Verbruikt tot 83% minder energie dan ventilatoren met wisselstroommotor
 • Altijd schone lucht in huis
 • Lagere montage/installatie kosten bij toepassing van draadloze bediening
 • Bediening mogelijk vanuit badkamer, toilet of keuken met de optionele RFT-regelaar

  *ITHO ECO-FAN CVE S ECO SE €.355,00   tijdelijk €. 248,50incl. btw

* zo lang onze voorraad strekt / weg is pech!

 • Tegen zeer geringe kosten kunt u dit artikel door ons volledig bedrijfsklaar laten opleveren.
 • Zo weet u zich verzekerd van de juiste montage en optimaal rendement.
 • 5 JAAR GARANTIE             
 • wij verzorgen tevens de algehele reiniging van uw gehele ventilatie systeem (inclusief kanalen)

 

WAT MOET U WETEN OVER DE VENTILATIE VAN UW LEEFOMGEVING?

Bijzonder belangrijk is de kwaliteit van de lucht die wij moeten inademen. Des te opmerkelijker is dan ook de nonchalante omgang met dit item.

Per juli 2008 is het verboden te roken in de openbare gelegenheden, de overheid stelt inmiddels ook wat meer aandacht aan CO2-huishouding op scholen. Gek genoeg blijft de informatie van deze overheid naar burgers betreft de luchtkwaliteit in hun meest directe leefomgeving, hun huis, ver achter en krijgt nog maar nauwelijks aandacht.

frisse lucht school lokaalToch is juist de woning veelal de hoofdverantwoordelijke bron als het gaat om klachten en of ernstige aandoeningen aan de luchtwegen.

Een goede luchthuishouding voorkomt vele klachten, zoals schimmels, stank en of lichamelijke gebreken.
Een mens ademt lucht met daarin de zuurstof in, maar produceert zelf CO2. Op zich dus een heel natuurlijk proces, maar als de omgeving waar in wij verblijven onvoldoende [en in veel gevallen zelfs helemaal niet] geventileerd word, dan hoopt de CO2 zich op en brengt onze gezondheid al snel in gevaar.
Een loom en vermoeid gevoel met een duidelijke afname van prestaties zijn vaak de eerste kenmerken van onvoldoende ventilatie of slechte luchthuishouding.

Ook een heel simpele afzuigunit en haar ventilatiekanalen hebben regelmatig onderhoud en dus uw aandacht nodig. Wist u dat een ventilatie afzuigsysteem na 2 jaar al 35% van haar cappaciteiten heeft verloren door opgetreden vervuiling. Na vier jaar al is er dus nog amper de helft van de oorspronkelijke ventilatie cappaciteit over. Een enorme energie verspilling treed hierdoor op omdat ook uw verwarming door slechte/onvoldoende ventilatie ook niet meer optimaal meer kan of zal presteren. 

De kosten van enig onderhoud aan kleine huishoudelijke systemen zijn in dat perspectief dan ook werkelijk te verwaarlozen. Laat u informeren door ons team, wij vertellen u alle detaills en kunnen u offertes op maat bieden. Wij leveren van A tot Z en reinigen uw systeem op efficiente en doeltreffende wijze.


Met een logger kan Centra-Kloma de CO2 hoeveelheid voor u meten. Vooral vanuit kantoren en scholen is er inmiddels meer en meer belangstelling voor een dergelijke controle op de luchtkwaliteit. Ook particulieren kunnen door ons een CO2 meting of checkup laten doen. U weet dan precies hoe de luchtkwaliteit in uw woning is geregeld.

Stel uw goede voornemens nu eens niet uit maar handel direct.

Zorg goed voor uw lichaam en of dat van uw gezin. Waak over uw luchtkwaliteit, waak over uw eigen gezondheid. Maak direct een afspaak per telefoon ( 0181 611297) of stuur ons een email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


Gedurende het gehele jaar hebben wij heel aantrekkelijke aanbiedingen.


Contact

Adresgegevens

M.Beenstraat 16
3201KB Spijkenisse
Telefoon: 0181-611297

Email: info@centraklima.nl

Huren - Leasen

Direct een nieuw toestel nodig maar even geen mogelijkheden tot een grote uitgave? Wij bieden u de oplossing!

 • Huren
 • Leasen
 • Gespreide betaling

 

Storingen

Heeft u een storing en u wil deze zo snel als mogelijk opgelost zien?
Meld de klacht per telefoon:

0181 611297

Daarmee roept u direct de hulp in van onze service-technicus. 

Zoeken