Onderhoud zakelijk en particulier

 

ONDERHOUDSCONTRACTEN

service mannetje centragas

Service contracten voor gas-gestookte cv ketels, bieden

wij aan in diverse vormen. Voor elk wat wils en dus altijd uw juiste keuze. 

 

 

 

    

Is uw cv ketel al enkele jaren oud maar u heeft nog geen service contract? Geen probleem.

Iets wat gebruikt wordt moet onderhouden worden. 

"De Eerste Bijzondere Inspectie" [DEBI] is de naam van ons bezoek welke primair zal plaatvinden voor dat het service contract met u zal kunnen worden afgesloten. Tijdens DEBI, noteren wij alle gegevens en de status van het toestel. 

Toestellen worden hierbij gecontroleerd op alle essentiele punten voor de algemene veiligheid, de goede werking en er wordt gekeken of het apparaat is geinstalleerd conform de geldende installatievoorschriften. Het eerste bezoek maakt nog geen deel uit van het service contract en is dus separaat van een eventueel service-contract berekend.

Wanneer de cv ketel in orde is bevonden dan krijgt deze de toegang tot onze servicecontracten. De servicemonteur helpt u bij het maken van de juiste keuze. Vraag onze binnendienst naar de mogelijkheden en oplossingen.

Reparaties, afstellingen, emissie-metingen en eventuele herstelwerken zijn bij eerste aktie van contract uitgesloten en worden belast volgens daarvoor geldende tarieven. Is er herstelwerk noodzakelijk, vraag ons om een prijsopgave vooraf.

 

Bent u "zakelijk" of "particulier"? 

      Zakelijke utiliteit

Zakelijke-utililteit klanten met veelal grotere SCIOS gecertificeerde installaties, bieden wij uiteraard op maat gesneden onderhoudscontracten. Wij verzorgen van A tot Z en dus van een eerste bijzondere in bedrijfstelling [EBI] tot periodieke SCIOS-keuringen en onderhoud.

MKB-klein zakelijk

MKB-zakelijke klanten kunnen vaak al toe met een standaard onderhoudscontract voor de kleinvermogen gaswand-ketels. Voor deze groep bieden wij uiteraard zeer complete contracten aan tegen heel aantrekkelijke tarieven. 

 

Onze ervaring is uw voordeel

Middels diverse soorten onderhoudscontract, onderhouden wij al 40 jaar vele huishoudelijke gasgestookte installaties voor particulieren op Voorne-Putten en tot in de verre omtrek van Zuid-Holland. Onder onze particuliere klanten bevinden zich uiteraard ook Verenigingen [Vve's] en particuliere verhuurders.

Maak van uw veiligheid geen gokspelletje!

Dat periodiek onderhoud sterk de veiligheid bevorderd en dus veel problemen voorkomt weet iedereen inmiddels wel. Dat de kosten van het onderhoud u een besparing oplevert is inmiddels ook wel bij iedereen bekend. 

Veel goedkoper dan menig telefoonabonnement is de kostprijs van uw dagelijkse veiligheid en de zekerheid op maximaal comfort in uw eigen woning of werkplek.

Het is bewezen dat goed onderhouden en op juiste wijze afgestelde toestellen veel beter presteren en dus efficiënt werken. Een efficiënt werkend apparaat gebruikt een minimum aan energie en ook daarin verdient het onderhoud zich dus beslist terug. De uitstoot van Co2 zal beperkt blijven wanneer de ketel goed functioneerd. Gas is een betrekkelijk schone brandstof, veel schoner dan kolen of olie. Mits de gasbrander goed staat afgesteld en de ketel schoon is.
 

CONTRACTEN EN TARIEVEN:

Centra Klima bied meerdere soorten in haar service contracten aan. Wij bieden u onze ruime ervaring en hulp aan bij het kiezen van het juiste servicecontract.  

Tarieven worden bij voorkeur jaarlijks geïndexeerd..

 

 


Contact

Adresgegevens

M.Beenstraat 16
3201KB Spijkenisse
Telefoon: 0181-611297

Email: info@centraklima.nl

Huren - Leasen

 

 

Storingen

Heeft u een servicecontract bij Centra Klima en u wenst hulp?
Meld de klacht per telefoon:

0181 611297

Daarmee roept u direct de hulp in van onze service-technicus. 

Zoeken