Sportaccomodaties

Een binnensportaccommodatie wordt door haar bezoekers bewust of onbewust, beoordeeld  op aspecten als de relatie met de omgeving, de routing, toegankelijkheid en veiligheid, indeling, inrichting en afwerking van de ruimten. 

coaching

Daarnaast worden bouwfysische eisen als verwarming, ventilatie, verlichting, geluid, akoestiek maar ook geur, kleur en faciliteiten, door sporters, toeschouwers en bezoekers bekeken, beleeft en beoordeeld.

Een conditioneel goed lichaam wil men het liefst bereiken en of onderhouden in een conditioneel gezonde omgeving. Schoon en comfortabel liggen dan aan de voet van de bewuste of onbewuste beleving bij elke sporter.

Een heerlijk geventileerde ruimte en een comfortabele douche na de inspanning is primair noodzakelijk als wel direct ook de meest reƫele beloning voor elke sporter.

Deze op zich normale zaken vindt men echter toch lang nog niet bij alle sportaccomodaties terug. Al deze punten zijn echter wel van essentieel belang in het onderscheidend vermogen van de accomodaties onderling en dus tot de beleving van de klant.

Centra-Klima heeft veel ervaring op het gebied van warmwatercomfort, ventilatie, koeling en verwarming tbv sportaccomodaties en verenigingen. 


Contact

Adresgegevens

M.Beenstraat 16
3201KB Spijkenisse
Telefoon: 0181-611297

Email: info@centraklima.nl

Huren - Leasen

Direct een nieuw toestel nodig maar even geen mogelijkheden tot een grote uitgave? Wij bieden u de oplossing!

  • Huren
  • Leasen
  • Gespreide betaling

 

Storingen

Heeft u een storing en u wil deze zo snel als mogelijk opgelost zien?
Meld de klacht per telefoon:

0181 611297

Daarmee roept u direct de hulp in van onze service-technicus. 

Zoeken