Onderhoud zakelijk en particulier

 

FULL SERVICE ONDERHOUDSCONTRACTEN

service mannetje centragasmet 24 uur service op elke dag van het jaar en zonder risico?

  • Stel bij ons nu zelf uw servicecontract samen.
  • Zo weet u zeker dat u niets te veel betaald en altijd de service die bij u past.

Service contracten op een gaswand combi cv ketel, bieden

wij aan vanaf slechts €. 8,-- per maand. 

genoemde prijs is inclusief 21% btw.

 

    

Is uw cv ketel al enkele jaren oud maar u heeft nog geen service contract? Geen probleem.

Iets wat gebruikt wordt moet onderhouden worden.

Wij onderhouden verwarming-, koel- en ventilatie-installaties van klein tot [heel] groot. 

"Een eerste check-up" is de naam van ons bezoek welke primair zal plaatvinden voor dat het service contract met u wordt afgesloten. Tijdens de Eerste Check-up, noteren wij alle gegevens en de status van het toestel. Dit bezoek is de eerste inspectie welke dient te worden uitgevoerd voor toelating tot het service contract. Toestellen worden hierbij gecontroleerd op alle essentiele punten voor de algemene veiligheid, de goede werking en er word gekeken of het apparaat is geinstalleerd conform de geldende installatievoorschriften.

 

Reparaties, afstellingen en eventuele herstelwerken zijn van deze eerste actie uitgesloten en worden belast volgens onze normale tarieven.  

 

Bent u "zakelijk" of "particulier"? 

      Zakelijke utiliteit

Zakelijke-utililteit klanten met veelal grotere SCIOS gecertificeerde installaties, bieden wij uiteraard op maat gesneden onderhoudscontracten. Wij verzorgen van A tot Z en dus van een eerste bijzondere in bedrijfstelling [EBI] tot periodieke SCIOS-keuringen en onderhoud.

MKB-zakelijk

MKB-zakelijke klanten kunnen vaak al toe met een standaard onderhoudscontract voor de kleinvermogen gaswand-ketels. Voor deze groep bieden wij uiteraard zeer complete contracten aan tegen heel aantrekkelijke tarieven. 

 

Onze ervaring is uw voordeel

Middels diverse soorten onderhoudscontract, onderhouden wij al 40 jaar lang duizenden huishoudelijke gasgestookte installaties voor particulieren op Voorne-Putten en tot in de verre omtrek van Zuid-Holland. Onder onze particuliere klanten bevinden zich uiteraard ook Verenigingen [Vve's] en particuliere verhuurders.

Maak van uw veiligheid geen gokspelletje!

Dat jaarlijks onderhoud sterk de veiligheid bevorderd en dus veel problemen voorkomt weet iedereen inmiddels wel. Dat het onderhoud u slechts enkele euro's per maand hoeft te kosten is voor velen vaak een laatste nieuwtje. Veel goedkoper dan menig telefoonabonnement is de kostprijs van uw dagelijkse veiligheid en de zekerheid op maximaal comfort in eigen woning of werkplek.

Bovendien is het bewezen dat goed onderhouden en juist afgestelde toestellen veel beter presteren en dus efficiënt werken. Een efficiënt werkend apparaat gebruikt een minimum aan energie en ook daarin verdient het onderhoud zich dus beslist terug.

Als lid abonnee bij CentraKlima geniet u uiteraard vele voordelen, zo word uw toestel elk jaar [ 12 maanden] bezocht voor een grondige inspectie en onderhoudsbeurt. Mocht het toestel toch onverhoopt haperen of uitvallen, dan weet u zich als lid abonnee verzekerd van adequate en vakkundige hulp middels onze eigen technische dienst.
Storingen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week /365 dagen per jaar, gratis melden en worden door ons direct in behandeling genomen. Storingen met een spoedeisend karakter worden door ons binnen 24 uur bezocht.


Wij bieden een ruime keuze uit verschillende soorten servicecontract. Wij kunnen u gratis en vrijblijvend adviseren in de keuze tot een voor u meest geschikte contractsvorm.  Vve's [Verenigingen van eigenaars] genieten uiteraard een collectivieteitskorting. Door toepassing van onze ruime ervaring en een zeer compleet programma, bieden wij voor elke Vve een op maat gesneden en dus passende oplossing. CentraKlima is een erkend gastechnische installatie bedrijf en officieel en erkend dealer van o.a.;

VERWARMING
AGPO / ATAG / AWB / BOSCH / BUDERUS / INTERGAS / ITHO / NEFIT / RADSON / REMEHA / REZNOR / THERMAGAS / VAILLANT / VIESSMANN / WINTERWARM

AIRCONDITIONING
MITSUBISHI / FUJI / PANASONIC / FUJITSU / SANYO / MIDEA / DeLonghi / CARRIËR

VENTILATIE
BRINK / BUVA / ITHO / STORK


Contact

Adresgegevens

M.Beenstraat 16
3201KB Spijkenisse
Telefoon: 0181-611297

Email: info@centraklima.nl

Huren - Leasen

Direct een nieuw toestel nodig maar even geen mogelijkheden tot een grote uitgave? Wij bieden u de oplossing!

  • Huren
  • Leasen
  • Gespreide betaling

 

Storingen

Heeft u een storing en u wil deze zo snel als mogelijk opgelost zien?
Meld de klacht per telefoon:

0181 611297

Daarmee roept u direct de hulp in van onze service-technicus. 

Zoeken