Onderhoud zakelijk en particulier

 

ONDERHOUDSCONTRACTEN

service mannetje centragas

Service contracten voor gas-gestookte cv ketels, bieden

wij aan in diverse vormen. Voor elk wat wils en dus altijd uw juiste keuze. 

 

 

 

    

Is uw cv ketel al enkele jaren oud maar u heeft nog geen service contract? Geen probleem.

Iets wat gebruikt wordt moet onderhouden worden.

Wij onderhouden verwarming-, koel- en ventilatie-installaties 

"Een eerste check-up" is de naam van ons bezoek welke primair zal plaatvinden voor dat het service contract met u wordt afgesloten. Tijdens de eerste Check-up, noteren wij alle gegevens en de status van het toestel. Dit bezoek is de eerste inspectie welke dient te worden uitgevoerd voor toelating tot het service contract. Toestellen worden hierbij gecontroleerd op alle essentiele punten voor de algemene veiligheid, de goede werking en er word gekeken of het apparaat is geinstalleerd conform de geldende installatievoorschriften. Het eerste bezoek maakt nog geen deel uit van het service contract en word dus separaat berekend. Wanneer de cv ketel in orde is bevonden dan krijgt deze de toegang tot een service contract naar uw keuze. Vraag onze binnendienst naar de mogelijkheden en oplossingen.

Reparaties, afstellingen en eventuele herstelwerken zijn bij eerste aktie van contract uitgesloten en worden belast volgens daarvoor geldende tarieven. 

 

Bent u "zakelijk" of "particulier"? 

      Zakelijke utiliteit

Zakelijke-utililteit klanten met veelal grotere SCIOS gecertificeerde installaties, bieden wij uiteraard op maat gesneden onderhoudscontracten. Wij verzorgen van A tot Z en dus van een eerste bijzondere in bedrijfstelling [EBI] tot periodieke SCIOS-keuringen en onderhoud.

MKB-klein zakelijk

MKB-zakelijke klanten kunnen vaak al toe met een standaard onderhoudscontract voor de kleinvermogen gaswand-ketels. Voor deze groep bieden wij uiteraard zeer complete contracten aan tegen heel aantrekkelijke tarieven. 

 

Onze ervaring is uw voordeel

Middels diverse soorten onderhoudscontract, onderhouden wij al 40 jaar lang duizenden huishoudelijke gasgestookte installaties voor particulieren op Voorne-Putten en tot in de verre omtrek van Zuid-Holland. Onder onze particuliere klanten bevinden zich uiteraard ook Verenigingen [Vve's] en particuliere verhuurders.

Maak van uw veiligheid geen gokspelletje!

Dat jaarlijks onderhoud sterk de veiligheid bevorderd en dus veel problemen voorkomt weet iedereen inmiddels wel. Dat het onderhoud u slechts enkele euro's per maand hoeft te kosten is voor velen vaak een laatste nieuwtje. Veel goedkoper dan menig telefoonabonnement is de kostprijs van uw dagelijkse veiligheid en de zekerheid op maximaal comfort in eigen woning of werkplek.

Bovendien is het bewezen dat goed onderhouden en juist afgestelde toestellen veel beter presteren en dus efficiënt werken. Een efficiënt werkend apparaat gebruikt een minimum aan energie en ook daarin verdient het onderhoud zich dus beslist terug.
 

2020 CONTRACTEN EN TARIEVEN:

Door stijging van loonkosten, assurantiën, heffingen en grondstofprijzen worden tarieven jaarlijks geindexeerd.

De meest recente indexaties nopen ons om de tarieven voor 2020 naar boven bij te stellen en voorwaarden aan te passen. Dit is van toepassing op alle lopende servicecontracten en gelden met ingang van 01 januari 2020.

 

prijs index 2020: 6 tot 8,5%

[index is geheel afhankelijk van het type servicecontract]

Meer weten? vraag het onze binnendienst.

 


Contact

Adresgegevens

M.Beenstraat 16
3201KB Spijkenisse
Telefoon: 0181-611297

Email: info@centraklima.nl

Huren - Leasen

Direct een nieuw toestel nodig maar even geen mogelijkheden tot een grote uitgave? Wij bieden u de oplossing!

  • Huren
  • Leasen
  • Gespreide betaling

 

Storingen

Heeft u een servicecontract bij Centra Klima en u wenst hulp?
Meld de klacht per telefoon:

0181 611297

Daarmee roept u direct de hulp in van onze service-technicus. 

Zoeken