Onderhoud zakelijk en particulier

 

Al meer dan 35 jaar de Erkend verwarmingsinstallateur met verstand van binnenhuisklimaat!

 

ONDERHOUDSCONTRACTEN

service mannetje centragas

Service contracten voor gas-gestookte

cv ketels, bieden

wij aan in diverse vormen. Voor elk wat wils en dus altijd uw juiste keuze. 

 

 

 

    

Is uw cv ketel al enkele jaren oud maar u heeft nog geen service contract? Geen probleem.

Iets wat gebruikt wordt moet onderhouden worden. 

"De Eerste Bijzondere Inspectie" [DEBI] is de naam van ons bezoek welke primair zal plaatvinden voor dat het service contract met u zal kunnen worden afgesloten. Tijdens DEBI, noteren wij alle gegevens en de status van het toestel. 

Toestellen worden hierbij gecontroleerd op alle essentiele punten voor de algemene veiligheid, de goede werking en er wordt gekeken of het apparaat is geinstalleerd conform de geldende installatievoorschriften. Het eerste bezoek maakt nog geen deel uit van het service contract en is dus separaat van een eventueel service-contract berekend.

Wanneer de cv ketel in orde is bevonden dan krijgt deze de toegang tot onze servicecontracten. De servicemonteur helpt u bij het maken van de juiste keuze. Vraag onze binnendienst naar de mogelijkheden en oplossingen.

Reparaties, afstellingen, emissie-metingen en eventuele herstelwerken zijn bij eerste aktie van contract uitgesloten en worden belast volgens daarvoor geldende tarieven. Is er herstelwerk noodzakelijk, vraag ons om een prijsopgave vooraf.

 

Bent u "zakelijk" of "particulier"? 

      Zakelijke utiliteit

Zakelijke-utililteit klanten met veelal grotere SCIOS gecertificeerde installaties, bieden wij uiteraard op maat gesneden onderhoudscontracten. Wij verzorgen van A tot Z en dus van een eerste bijzondere in bedrijfstelling [EBI] tot periodieke SCIOS-keuringen en onderhoud.

MKB-klein zakelijk

MKB-zakelijke klanten kunnen vaak al toe met een standaard onderhoudscontract voor de kleinvermogen gaswand-ketels. Voor deze groep bieden wij uiteraard zeer complete contracten aan tegen heel aantrekkelijke tarieven. 

Particulier 

De meeste particuliere huiseigenaren beschikken over een gaswand cv combi-ketel in hun woning.

Voor deze groep klanten bieden wij eenvoudige en goedoverzichtelijke service contracten aan.

Met een service contract geniet u van alle relevante service en het juiste onderhoud aan uw cv ketel.

wij bieden u diverse soorten contract waarin allen vooral helder, eenvoudig en zonder onnodige poespas van elkaar te onderscheiden zijn. Na een eerste inspectie en goedkeuring komt uw cv ketel in aanmerking voor een service contract. U maakt snel en eenvoudig samen met een van onze medewerkers een keuze uit onze mogelijkheden, zo weet u zich altijd verzekerd van de juiste keuze.

 

Kenmerken en voordelen van onze service contracten: 

- Geen kosten mbt voorrijden

- Minimale duur 2 jaar

- Betaling van uw lidmaatschap/contract per maand middels een veilige doorlopende incasso

- Geen contant geld meer nodig 

- Betaling van extra of onvoorziene kosten na levering of reparatie op factuur met ruime betaaltermijn

- Deugdelijk en zeer professioneel onderhoud conform de geldende voorschriften en advies fabrikant 

- Service interval 24 maanden 

- 365 dagen per jaar gratis toegang tot de helpdesk

- Voor u bruikbaar en een eerlijk geheel merk onafhankelijk advies door profesionele en zeer ervaren deskundige

- Gunstige en eenvoudige voorwaarden

- Opzegtermijn 1 maand

 

Onze ervaring is uw voordeel

Middels diverse soorten onderhoudscontract, onderhouden wij al 40 jaar vele huishoudelijke gasgestookte installaties voor particulieren op Voorne-Putten en tot in de verre omtrek van Zuid-Holland. Onder onze particuliere klanten bevinden zich uiteraard ook Verenigingen [Vve's] en particuliere verhuurders.

Maak van uw veiligheid geen gokspelletje!

Dat periodiek onderhoud sterk de veiligheid bevorderd en dus veel problemen voorkomt weet iedereen inmiddels wel. Dat de kosten van het onderhoud u een besparing oplevert is inmiddels ook wel bij iedereen bekend. 

Veel goedkoper dan menig telefoonabonnement is de kostprijs van uw dagelijkse veiligheid en de zekerheid op maximaal comfort in uw eigen woning of werkplek.

Het is bewezen dat goed onderhouden en op juiste wijze afgestelde toestellen veel beter presteren en dus efficiënt werken. Een efficiënt werkend apparaat gebruikt een minimum aan energie en ook daarin verdient het onderhoud zich dus beslist terug. De uitstoot van Co2 zal beperkt blijven wanneer de ketel goed functioneerd. Gas is een betrekkelijk schone brandstof, veel schoner dan kolen of olie. Mits de gasbrander goed staat afgesteld en de ketel schoon is.
 

CONTRACTEN EN TARIEVEN:

Tarieven worden bij voorkeur eenmaal per jaar geïndexeerd..

 

TARIEVEN 2023

De tarieven voor 2023 zijn per 30 november 2022 bekend gemaakt. Daarbij werden alle tarieven onder invloed van sterk gestegen kosten van grondstoffen, heffingen en lonen alsmede de voorgekomen inflatie met 20% naar boven aangepast ten opzichte van de tarieven 2022.

 

 

 


Contact

Adresgegevens

M.Beenstraat 16
3201KB Spijkenisse
Telefoon: 0181-611297

Email: info@centraklima.nl

Huren - Leasen

 

 

Storingen

Heeft u een servicecontract bij Centra Klima en u wenst hulp?
Meld de klacht per telefoon:

0181 611297

Daarmee roept u direct de hulp in van onze service-technicus. 

Zoeken