Aanbiedingen actueel CV

KOPEN - HUREN - LEASE

Alleen een "goede koop" is "goedkoop"!   

Onderstaande een overzicht van de meest gevraagde merken en types cv ketel.

Staat uw keuze of voorkeur er niet bij? Stuur ons een e-mail bericht of neem per telefoon contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave speciaal voor u en dus op maat.

 in verband met nieuwe modellen is deze website onder constructie

REMEHA 

 

 

 

 

INTERGAS

 

I

 

   

NEFIT


 

 

 


Genoemde prijzen zijn:

 • prijzen die betrekking hebben op werkzaamheden welke Centra Klima bv algemen omschrijft als, "de verzorging van uw cv-ketel vervanging"
 • "vanaf prijzen", welke betrekking hebben op een standaard situatie onder stikt netto condities. Onder strikt netto condities verstaat Centra Klima een ongedeelde opdracht en volledige betaling bij voorraad/bij opdracht.
 • inclusief montage.
 • inclusief 5% betalingskorting welke verkregen door betaling bij voorraad.
 • inclusief 21% btw

  Over prijzen in het algemeen:

 • De aan u in offerte genoemde prijzen zijn tot stand gekomen door calculatie in antwoord op aanvragen waarin Centra Klima bv er van uitgaat dat de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd in een standaard vervanging van een gelijkwaardige/gelijksoortige HR cv combi gaswand ketel waarbij de werkzaamheden zich zullen gaan voordoen, binnen een straal van maximaal 10 km gerekend vanaf onze vestiging Spijkenisse. Buiten deze straal bied Centra Klima uiteraard nog steeds dezelfde scherpe standaard prijzen echter, zal er een toeslag worden berekend voor reis afstand. Toeslagen worden uitaard op verzoek nader voor u gespecificeerd.
 • Meerwerk, noodzakelijke aanpassingen, als ook tijdes de uitvoering opgedragen [extra of aanvullende] opdrachten, worden op basis van nacalculatie aan opdrachtgever berekend.
 • Centra-Klima biedt aan om van alle voorkomende aanpassingen of opdrachten vooraf een vrijblijvende prijsopgave te doen.
 • Centra-Klima adviseerd om bij vervanging van een cv ketel in een bestaande [oudere] installatie, een vuil-filter/magnetietfilter toe te passen. Het nut van dit type filter lichten wij graag aan u toe. 
 • Alle werkzaamheden mbt asbesthoudende bestanddelen zijn van genoemde prijs of opdracht uitgesloten.
 • Op alle aanbiedingen zijn de actuele algemene voorwaarden van Centra-Klima bv van toepassing. 
 • Uitgestelde betalingen op alle onder de netto condities verstrekte opdrachten, worden bij eerste uitstel en dus direct bij overschrijding van de betaaltermijn verhoogd met het percentage van gehanteerde betalingskorting 5%, alsmede de alsdan en nader te speficeren kosten en rente.
 • Op de website genoemde prijzen zijn gepresenteerde aanbiedingen welke helaas soms met een afwijking weergegeven kunnen zijn. Hoewel wij er alles aan doen om fouten tot een minimum te beperken, moeten wij u er op wijzen dat er geen rechten aan gepresenteerde prijzen kunnen worden ontleend. Uiteraard bieden wij u in een bindende opgave de zekerheid en bevestiging van onze scherpe prijzen en top aanbiedingen. Een slimme koper koopt ten slotte niet voor niets bewust bij de echte merkdealer. Gegarandeerd, veilig en altijd tegen een [h]eerlijke prijs. De prijzen hebben betrekking op voorradige apparatuur en onderdelen en zijn al inclusief 5% betalingskorting.

 


Contact

Adresgegevens

M.Beenstraat 16
3201KB Spijkenisse
Telefoon: 0181-611297

Email: info@centraklima.nl

Huren - Leasen

 

 

Storingen

Heeft u een servicecontract bij Centra Klima en u wenst hulp?
Meld de klacht per telefoon:

0181 611297

Daarmee roept u direct de hulp in van onze service-technicus. 

Zoeken